Contact

Aanmelden

Telefonisch

Touw werkt niet met wachtlijsten, maar vraagt de cliënt om ons op woensdag en alleen die dag te bellen tussen 9.30u en 12.00 u om te horen of er een plaats vrij is.


0469 19 51 77

Of via mail

touw.aanmelden@gmail.com

Touw gaat ervan uit dat je je als cliënt zelf aanmeldt. Als je ervoor kiest om in therapie te gaan, is het immers belangrijk dat je deze eerste stap zelf zet. Voor velen is dit moeilijk. Misschien denk je wel dat je alleen bent die hulp zoekt. Dit is niet waar.

Eigenlijk gaan er veel meer mensen naar een psycholoog, een psychotherapeut of een psychiater dan je zou denken. Door zelf contact te leggen met Touw, (h)erken je je moeilijkheden in je leven. Vanaf dat moment gaat het dikwijls al heel wat beter.

Geduld

Soms houdt dat in dat de cliënt een aantal weken na elkaar die inspanning moet doen vooraleer dat lukt. Dat vraagt best wat geduld. In ruil krijg hij of zij 10 afspraken op een vast uur bij een vaste therapeut. En is er geen wachtlijst van soms meer dan een half jaar.

Adres

Touw vzw
Patriottenstraat 35
2600 Berchem
Antwerpen

Wegbeschrijving

De gesprekken gaan door in de gebouwen van de Educatieve Academie
De Educatieve Academie is gemakkelijk bereikbaar:
vlak bij de Antwerpse Singel, op wandelafstand van het treinstation van Antwerpen-Berchem.

De academie is vlot bereikbaar met de vele trams en bussen die de Grote Steenweg en de Statiestraat-Driekoningenstraat volgen.

%d